FolderIconRadius modifica forma iconitelor aplicatiilor din Springboard

  FolderIconRadius este un tweak disponibil din cursul zilelor trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem schimba complet forma iconitelor aplicatiilor prezente in Springboard-ul iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, vorbim despre un tweak cu o functionalitate extrem de utila, el permitand o schimbare substantiala a design-ului Springboard-ului terminalelor noastre.

This is a tweak that will change the corner radius of your folder icons. This is especially useful if you use an icon mask with your themes that has a different corner radius. Compatible with iPhone, iPod touch and iPad running iOS 7.0.x. Configure options from Settings.

  FolderIconRadius a fost gandit in ideea de a permite tuturor celor care sunt interesat sa foloseasca teme cu propriile terminale sa modifice forma iconitelor dispozitivelor astfel incat ele sa se potriveasca perfect. Folosind un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings putem modifica forma setand o simpla valoare, potrivita pentru tema pe care o utiliza.

  FolderIconRadius este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.