Prima Pagina Android Android in The Car apare intr-un prim clip Video

Android in The Car apare intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7OMMza9u6XM&w=580&h=370]

  Android in The Car este “raspunsul” celor de la Google pentru CarPlay-ul companiei Apple, iar in clipurile video din acest articol puteti vedea modul in care va arata interfata viitorului sistem. Vorbim despre un software care are menirea de a inlouci interfata sistemelor de entertainment ale masinilor, el urmand a fi implementat de catre diversi producatori pentru a permite interactiunea cu terminalele Android.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6c2VXH-yJLw&w=580&h=370]

  Dupa cum ati observat deja, functionalitatea CarPlay si Android in The Car este similara si modalitatea de utilizare implica interactiunea cu ecranul masinii sau cu unele comenzi vocale. Folosind aceste comenzi vocale putem plasa apeluri telefonice, putem trimite mesaje text folosindu-ne dispozitivele, putem cauta contacte si cam atat, limitarile fiind similare pentru ambele sisteme.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yw2fWj9Zjew&w=580&h=370]

  Chiar daca deocamdata vorbim doar despre un zvon, era destul de logic sa vedem un sistem de acest gen dezvoltat de catre compania Google pentru a contra sistemul celor de la Apple. Avand in vedere popularitatea acestui sistem pentru terminale mobile, multi producatori vor fi interesati sa il utilizeze, acum ramane doar de vazut daca imlpementarea va fi facuta mai repede decat in cazul CarPlay.

 • seby

  Daca aceste sisteme nu vor fi destul de inteligente incat sa poata rula aplicatii , cei de la google vor fi peste apple , cel putin la capitolul navigare sunt departe , in schimb daca vor fii capabile sa ruleze anumite aplicatii se schimba situatia……

 • robinhood

  Daca o sa ruleze android.. cu aiguranta o sa mearga orice app instalata. Trebuie intai sa apara o solutie de root si dupa se instaleaza google play din orice PC prin ADB. O sa fie destul de interesant. Au aparut deja pe internet de vanzare cateva sisteme multimedia lt masina care ruleaza android. Chiar sunt interesat sa achizitionez unul. O zi buna.

 • razadesoare

  Asa e.eu cand conduc ma joc su angry birds.imi trebuie neaparat aplicatii.altfel nu o sa mai conduc

 • seby

  @razadesoare nici nu puteai sa te numesti altfel , aplicatii sunt si : navigon , igo , tomtom , sygic , icoyote , google maps/apple maps si pot continua cu aplicatii foarte utile intr-o masina……aplicatie nu inseamna numai joc.

 • Hiroo

  Sisteme audio cu android pe ele exista de multa vreme si permit instalarea de aplicatii gen waze, tom tom, igo, tunein radio, facebook, clienti de mail etc. Parrot a fost printre primii care au scos. Asta e marele avantaj al androidului. Ca este extrem de adaptabil. Nu e rau ca s-a gandit si google sa scoata in sfarsit un soft dedicat.