Android in The Car apare intr-un prim clip Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7OMMza9u6XM&w=580&h=370]

  Android in The Car este “raspunsul” celor de la Google pentru CarPlay-ul companiei Apple, iar in clipurile video din acest articol puteti vedea modul in care va arata interfata viitorului sistem. Vorbim despre un software care are menirea de a inlouci interfata sistemelor de entertainment ale masinilor, el urmand a fi implementat de catre diversi producatori pentru a permite interactiunea cu terminalele Android.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6c2VXH-yJLw&w=580&h=370]

  Dupa cum ati observat deja, functionalitatea CarPlay si Android in The Car este similara si modalitatea de utilizare implica interactiunea cu ecranul masinii sau cu unele comenzi vocale. Folosind aceste comenzi vocale putem plasa apeluri telefonice, putem trimite mesaje text folosindu-ne dispozitivele, putem cauta contacte si cam atat, limitarile fiind similare pentru ambele sisteme.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=yw2fWj9Zjew&w=580&h=370]

  Chiar daca deocamdata vorbim doar despre un zvon, era destul de logic sa vedem un sistem de acest gen dezvoltat de catre compania Google pentru a contra sistemul celor de la Apple. Avand in vedere popularitatea acestui sistem pentru terminale mobile, multi producatori vor fi interesati sa il utilizeze, acum ramane doar de vazut daca imlpementarea va fi facuta mai repede decat in cazul CarPlay.