VisioHD – o tema cu un design inedit pentru iOS 7

  VisioHD este o noua tema disponibila din cursul acestei seri pentru iDevice-urile noastre, ea fiind conceputa special pentru cei care doresc sa implementeze o schimbare importanta pentru propriile dispozitive. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tema a fost gandita pentru a modifica Springboard-ul in totalitate, de la dimensiunea si aranjarea iconitelor, pana la prezentarea dock-ului sau a informatiilor despre vreme.

I’m happy to present you my new theme: VisioHD (iOS7 iPhone and iPad Compatible). visioHD is the most complete theme that you have seen for ios. it contains more than 790 icons (x2) for iphone and ipad, UI, Setting icons, numerous widgets and more than 7 iconomatics (with shadows) to give a unique style to your devices. 

  Conform descrierii facute de catre dezvoltator, tema contine nu mai putin de 790 de iconite speciale pentru aplicatiile instalate in terminalele noastre, interfata modificata pentru LockScreen, foldere si unele aplicatii native ale sistemului de operare, cateva wallpaper-uri tematice si nu doar atat. Practic vorbim despre o schimbare totala a aspectului iOS 7 dupa instalarea acestei teme si daca asta ati cautat pana acum, ei bine, VisioHD va ofera exact ceea ce va doriti.

  VisioHD este disponibila in repo-ul ModMyi al Cydia.