LG distruge teoria din spatele Retina Display-urilor

  LG G3 a fost prezentat i ncursul acestei seri de catre compania LG, in cadrul conferintei de prezentare fiind pregatite si cateva comparatii in ecranele competitorilor si calitatea oferita de catre acestia. Cei de la LG au criticat marketing-ul din spatele Retina Display-urilor din iPhone-uri, spunand ca lumea priveste gresit ecranele terminalelor mobile crezand ca diferentele in ceea ce priveste calitatea imaginilor nu vor fi sesizate in cazul smartphone-urilor ce au ecrane cu peste 300 de pixeli per inch.

There’s one common misunderstanding within the smartphone industry. There’s a misconception that the human eye can only distinguish differences in display quality up to around 300 pixels per inch. However, this is not the case. The human eye can in fact discern differences in display quality above this measure and this is a fact that’s already understood in the printing industry.

  In discutie este adus desigur marketing-ul facut de catre Steve Jobs pentru iPhone 4, in 2010 fostul CEO Apple spunand ca ochiul uman nu poate distinge mai mult de 300 de pixeli per inch. Lansand un smartphone cu 538 de pixeli per inch, cei de la LG au incercat prin cateva comparatii sa demonstreze exact contrariul sustinand ca ecranul LG G3 prezinta cele mai clare imagini multumita densitatii mari de pixeli.

Today what they consider the best print quality is what LG has achieved with the introduction of its first Quad HD display, as seen in the G3.  If it were true that the human eye could only discern differences in display quality up to a maximum off 300ppi, then you wouldn’t be able to notice these differences in clarity and sharpness between the images shown.

  Desi vorbim tot despre o metoda inteligenta de a prezenta lucrurile, realitatea este ca ecranele cu densitate de pixeli mai mare de 300 ppi au imagini mai clare si Apple stie acest lucru. In aceasta idee, compania americana ar putea creste rezolutia iPhone 6 la 1704 x 960 pixeli pentru a creste si numarul de pixeli per inch la peste 400, insa nu se va apropia prea mult de LG G3.