Apple incepe sa amenajeze locatia in care se va desfsura WWDC 2014

  In cursul acestei seri Apple a anuntat ca va transmite LIVE WWDC 2014 si prezentarea iOS 8 pentru toti cei interesati, iar in acelasi timp procesul de amenajare pentru locatia evenimentului a inceput in San Francisco. Dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, echipele angajate de catre compania Apple au inceput sa monteze bannerele prin care este promovat WWDC 2014, ele ascunzand probabil si detalii despre keynote.

  Dupa cum puteti vedea deja din imagini, tema centrala a intregului eveniment este Write the Code. Change the World., ea facand trimitere directa la aplicatiile care schimba lumea si la campania Your Verse. Avand in vedere ca intregul proces abia a inceput, urmeaza sa vedem noi detalii interesante despre intreaga tematica a WWDC 2014, asa cum a fost gandita ea de catre Apple, iar in orele urmatoare noi poze vor dezvalui informatii suplimentare.

  WWDC 2014 va incepe lunea viitoare la ora 20:00, insa incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania.