Orange Music Live – Orange va transmite in direct concerte pe terminale mobile si nu numai

 Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat in cursul acestei zile incheierea unui parteneriat cu LoveLive pentru a transmite in direct festivalul Orange Varsovia. Orange Music Live este proiectul prin care vor fi transmise in direct selectii ale conertelor unora dintre clee mai importante trupe care vor canta la festivalul Orange Varsovia ce va avea loc in perioada 13 – 15 iunie.

  In Romania aplicatia Orange TV Go va permite vizionarea acestor selectii si ea este disponibila gratuit in App Store, accesul facandu-se in baza unei conexiuni de internet active in terminalele noastre. Detalii suplimentare aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Orange încheie un parteneriat cu LoveLive pentru a transmite live festivalul Orange Varșovia

Orange Music Live este disponibil clienţilor Orange din România și alte șapte ţări europene și va oferi streaming video în direct al spectacolului oferit de mari artişti internaţionali, precum şi clipuri la cerere de la renumitul festival de muzică din Polonia

Orange anunţă astăzi parteneriatul cu compania de conţinut muzical LoveLive prin care va transmite în direct momente selecţionate de la Festivalul Orange din Varșovia, un eveniment sponsorizat de Orange încă din 2008, ce va avea loc în perioada 13-15 iunie. Orange este primul operator care încheie un parteneriat cu LoveLive pentru streaming muzical în direct pe teritoriul Europei.

Orange Music Live va fi disponibil în România și în alte şapte ţări europene – Armenia, Franta, Luxemburg, Moldova, Polonia, Spania, Slovacia – şi va transmite în direct, prin streaming video, selecţii din concertele susţinute de artişti internaţionali renumiţi ale căror nume vor fi dezvăluite în săptămânile ce vor urma.

Accesibil pe mai multe ecrane, cum ar fi pe smartphone-uri, tablete, computere, Orange Music Live va beneficia şi de reţelele super-rapide 4G de la Orange, acolo unde sunt disponibile.

Parteneriatul valorifică şi tradiţia muzicală a companiei Orange, o tradiţie care i-a permis să aducă o serie de oferte muzicale atrăgătoare, printre care şi serviciul Deezer. De asemenea, Orange sponsorizează de mult timp alte câteva festivaluri de muzică din Europa, cum ar fi Glastonbury în Marea Britanie (prin EE), Summer Well în România şi Pohoda în Slovacia.

„Apetitul consumatorilor pentru streamingul melodiilor pe propriile dispozitive digitale creşte de la o zi la alta, prin urmare ne străduim mereu să oferim clienţilor experienţe noi şi captivante,” a declarat Thierry Marigny, Director Brand, Orange. „Orange Music Live aduce o nouă experienţă, punând la îndemâna fiecăruia energia şi atmosfera unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri din Europa cu ajutorul capacităţii unice a companiei LoveLive de a reda esenţa concertelor în direct. Ne bucurăm că putem împărtăşi această experienţă cu pasionaţii de muzică din Europa.”

Selecţia concertelor în direct din cadrul Orange Warsaw Festival va fi accesibilă gratuit in Romania prin portalul Orange TV Go (tvgo.orange.ro) care va cuprinde o serie de transmisii în direct ale momentelor susţinute de mari artişti internaţionali, precum şi conţinut video la cerere. Conţinutul va fi disponibil pe durata festivalului şi timp de până la patru săptămâni de la încheierea acestuia.

„Orange îşi doreşte să încheie parteneriate cu companii de top în domeniul lor de activitate. Cu expertiza binecunoscută a companie LoveLive şi palmaresul său de succes în facilitarea obţinerii drepturilor de difuzare şi asigurarea unor experienţe excepţionale de transmisii muzicale în direct pe mai multe pieţe, la care se adaugă pasiunea comună pentru muzică, acest parteneriat are toate premisele unei îndelungate relaţii de succes, benefice pentru clienţi,” a declarat Donna Soane, Director Sponsorizare şi Parteneriate Globale, Orange.

„LoveLive este încântată de parteneriatul cu Orange datorită căruia consumatorii din Europa se vor bucura de atmosfera de la festivalul Orange din Varșovia,” declara Richard Cohen, CEO, LoveLive. „Orange este o marcă de renume, cu o lungă tradiţie în promovarea muzicii. Prin îmbinarea tehnologiei de producţie creative de top şi a expertizei noastre în domeniul drepturilor de difuzare cu reţelele moderne 4G de la Orange, consumatorii din Europa se vor putea bucura de concerte excepţionale de la evenimentul de anul acesta pe ecranul referat şi vor simţi din plin atmosfera festivalului.”

1 COMENTARIU