iTunes 11.2.2 a fost lansat de catre Apple

  La doar o saptamana de zile de la actualizarea iTunes pentru Windows si OS X, compania Apple a lansat cu doar cateva minute in urma iTunes 11.2.2 pentru utilizatorii sai. Noua versiune a programului este disponibila pentru a rezolva o problema a sectiunii de podcast-uri, unii utilizatori raportand o descarcare automata a acestora dupa actualizarea programului, insa fara ca ea sa fi fost programata anterior de catre ei.

This update fixes a problem where certain podcast episodes may download unexpectedly after upgrading and includes several stability improvements.

  Separat de rezolvarea acestei probleme, compania Apple a imbunatatit si stabilitatea programului, deci nu veti mai avea alte probleme. In final, desi Apple nu a facut nicio mentiune in legatura cu acest lucru, exista posibilitatea ca iTunes sa fi fost actualizat si pentru a bloca posibilitatea de a mai activa iPhone si iPad blocate in iCloud folosind doulCi, desi sistemul nu mai necesita utilizarea iTunes incepand de astazi.

11 COMENTARII

  1. Dap, super. Doar ca am incercat sa updatez direct din iTunes si nu vrea. A trebuit sa downloadez kitul de pe site sa-l instalez peste. Un update pt modulul de update poate…?

  2. Salutarela toata lumea. Stiu ca nu e locul potrivit dar nu stiu unde altundeva sa scriu. Mi am schimbat acum 5-ul cu 5s si cand descarc din AppStore aplicatii imi zice ca trebuie sa tastez parola nu vrea sa imi accepte amprenta. Imi zice touch id necesita parola la repornirea telefonului, va rog introduceti parola. Vreau sa va spun de cand am pornit telefonul am deblocat si cu parola nu doar cu touch. Va multumesc foarte frumos si astept un raspuns de la cineva care stie. Salutare !

  3. @askforme din cate inteleg ai probleme cu autentificarea la appstore dupa un restore din icloud … Mergi la settings itunes and appstore apasa pe id-ul care e acolo da-i sign out dupa acre reintrodu datele de autentificare si cred ca ai rezolvat problema 😉