Apple va lansa in 2014 cele mai bune produse din ultimii 25 de ani

  In cursul serii trecute vicepresedintele senior Apple, Eddy Cue, si noul manager Jimmy Iovine, au fost prezenti la discutii intr-o conferinta organizata de catre recode in SUA. In cadrul acestei conferinte, Eddy Cue a facut cateva declaratii cu privire la produsele ce urmeaza sa fie lansate anul acesta, afirmand ca aceasta este cea mai buna linie de produse dezvoltata in ultimii 25 de ani de catre compania Apple.

Cook is extremely thorough, he has tremendous vision. He cares tremendously about building great products. Looking at the executive team, the reason we are successful is because of our focus. We are not smart enough to do 100 great things. We want to do a few incredible things, and that hasn’t changed. We’re going to keep going down that path… Later this year, we’ve got the best product pipeline that I’ve seen in my 25 years at Apple”

  Evitand desigur sa ofere detalii cu privire la ceea ce urmeaza Apple sa lanseze in a doua parte a acestui an, Eddy Cue a vorbit totusi despre faptul ca Apple ramane in continuare concentrata pe producerea unui numar mic, dar foarte bun de produse. In aceasta idee, cei de la Apple nu se grabesc sa lanseze ceva nou pe piata, in schimb dezvolta acel produs pana in punctul in care este 100% pregatit pentru lansare.

  Avand in vedere ca anul acesta asteptam de la Apple doua modele ale iPhone 6, cel putin doua modele ale iWatch, un MacBook Air cu Retina Display, iPad Air 2 si iPad Mini cu Ecran Retina 2, e posibil sa avem parte de surprize extrem de placute, si nu doar pe partea de hardware.