Digi Mobil Optim este prea ieftin pentru Belgravistan (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SmynJ-Ms0aM&w=580&h=370]

  Belgravistan este singura tara din lume in care abonamentele Digi Mobil Optim sunt prea scumpe pentru cetateni, pretul de 2€ fiind respins considerat a fi prea mic pentru bogatia tarii. Lasand la o parte gluma, cei de la RDS-RDS au o campanie destul de interesanta de promovare a abonamentelor care vor determina probabil o ieftinire a serviciilor de telefonie mobila in Romania.

Belgravistan a devenit republică independentă în 1996 și în prezent este țara cu cea mai bogată populație din lume. Zăcămintele imense de petrol, gaze naturale și diamante recent descoperite, precum și numărul relativ mic al populației au făcut ca belgravii să devină cei mai bogați oameni de pe planetă. Practic nu există cetățean al Republicii Belgravistan să nu dețină câteva puțuri de petrol și gaze și o mină de diamante. Și foarte mulți bani.
Multe companii vestice au intrat în acest El Dorado al estului. Condițiile de pricing ale tuturor produselor importate sau vândute pe piața belgravă sunt însă strict reglementate de stat, prin așa numitele legi ale Protecției Interne – ele presupun ca orice bun, produs sau serviciu, să aibă cel mai mare preț din lume, în orice moment. Dacă se dovedește că același produs sau serviciu se vinde în altă parte a lumii la un preț superior, prețul acestuia crește imediat în piața belgravă până la un nivel la care nu poate fi concurat. Însă această masură nu a fost luată vreodată, pentru că nu a fost cazul. Totuși, pentru a preveni o situație de genul acesta, legea prevede că la fiecare trimestru prețurile să se tripleze.