iOS 7.1 jailbreak – i0n1c ne spune cand va fi lansata o noua solutie de jailbreak

  Stiu ca foarte multi dintre voi asteapta cu nerabdare lansarea unei solutii de jailbreak iOS 7.1, 4 solutii private fiind pana acum prezentate de catre diversi hackeri de pe glob. Toate cele 4 solutii private fac iOS 7.1.1 jailbreak pe iPhone si au fost prezentate doar in ideea de a demonstra ca exista exploit-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, hackerii din spatele lor neavand intentia de a le lansa.

  La aceasta idee avem si o dovada din partea unuia dintre cei care detine una dintre aceste solutii de jailbreak iOS 7.1.1, i0n1c. Puteti vedea deja in imaginea de mai sus ca hackerul spune, cu destul de multa logica in spate, faptul ca o solutie de jailbreak noua va fi lansata abia peste minim 4 luni de zile, dupa ce iOS 8 va fi lansat oficial de catre compania Apple pentru toti posesorii de iDevice-uri.

  Adevarul este ca lansarea unei solutii de jailbreak acum n-ar avea vreo logica deoarece ea nu ar mai fi utila pentru iOS 8, iar hackerii stiu acest lucru, deci avem din nou o asteptare lunga in fata pentru a putea face jailbreak celei mai recente versiuni a iOS.