iWatch – Apple testeaza un sistem de incarcare inductiva

iWatch concept aluminiu - iDevice.ro 4

  In cursul zilei de ieri v-am spus ca viitorul smartwatch iWatch urmeaza sa fie disponibil in cel putin doua modele, ca el va avea un ecran rotund si ca procesul de fabricare va incepe in cursul lunii iulie. Noul produs al celor de la Apple urmeaza sa includa senzori biometrici pentru monitorizarea functiilor vitale, insa el ar putea avea implementat si un sistem de incarcare inductiva.

  Conform unor informatii publicate astazi, compania Luxshare ar fi trimis catre Apple componente pentru testarea unui sistem de incarcare inductiva dedicat iWatch. Componentele au fost livrate in vederea certificarii de catre compania Apple pentru implementare in produsul sau, Luxshare urmand a fi contractata ca furnizor principal daca toate testele vor avea in final succes.

  Zvonuri aparute in cursul anului trecut indicau faptul ca Apple va implementa un sistem de incarcare inductiva in iWatch, iar informatiile aparute acum nu fac altceva decat sa confirme acest lucru. Desi nimeni nu stie exact ce autonomie va avea iWatch, implementarea unui sistem de incarcare inductiva in acest smartwatch ar putea fi doar primul pas spre implementarea unei tehnologii similare pentru iPhone si iPad in viitor.