Prima Pagina Apple Apple are un numar impresionant de parteneri operatori de telefonie mobila

Apple are un numar impresionant de parteneri operatori de telefonie mobila

  Apple este unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri de pe glob si intr-un singur an de zile a reusit sa creasca cu 15% numarul de parteneri care ii vand terminalele. Mai exact, in momentul de fata compania Apple are incheiate parteneriate pentru vanzarea iPhone-urilor cu nu mai putin de 323 de operatori de telefonie mobila din intreaga lume, cifra nefiind totusi cea mai mare a unui producator.

  Desi Apple are incheiate multe parteneriate in momentul de fata, putini operatori sunt totusi multumiti de modul in care decurg acest tip de parteneriate. Apple le cere operatorilor sa subventioneze pretul mare al iPhone-urilor pentru a pune dispozitivele in vanzare si in cele mai multe cazuri, operatorii de telefonie mobila cheltuiesc sume serioase de bani pentru a vinde cele mai populare smartphone-uri de pe planeta.

  Pentru anul viitor probabil vom avea parte de o crestere suplimentara a partenerilor Apple.

 • ru

  pai nu prea e cinstita subvenționarea , telefonul are deja min 450% adaos comercial. … fraier e de fapt acel ce da o căruță de bani.
  Am fost fraier in aceasta postura, m-a incalecat Orange 24 de luni , nevasta a pierdut telefonul intr-un taxi dupa ce i l-am făcut cadou si n-am lecuit sa mai cumpăr aifoane o viață întreabă…
  O caruta de bani si aplicația “find my iphone” nu a fost buna la nimic, n-a dat randamentul scontat.

 • foxilla

  …și multe altele!
  interesante sunt beneficiile de care au parte toți acești parteneri, doar nu fac asta din devotament față de mărul diavolului, cel atît de rîvnit ! :)(