iOS 8 – Apple ne ofera prima imagine a viitoarei versiuni a sistemului de operare

  iOS 8 va fi prezentat luni de catre compania Apple in cadrul WWDC 2014 incepand cu ora 20:00, iar iOS 8 beta 1 va fi lansat in cursul aceleiasi seri. Pana atunci, compania continua procesul de amenajare al Moscone Center in care va avea loc WWDC 2014 si primul banner dedicat iOS 8 a fost deja montat, el oferindu-ne o prima privire asupra schimbarii care ar putea avea loc in viitoarea versiune a sistemului de operare.

  Dupa cum va dati deja seama, Apple pregateste un wallpaper cu o imagine a oceanului pentru viitoarea versiune a sistemului de operare, simplitatea ramanand in continuare in centrul atentiei. Fontul utilizat de catre Apple este similar celui implementat pentru iOS 7, iar prezentarea doar a cifrei 8 denota faptul ca Apple nu intentioneaza sa aglomereze interfata noii versiuni a iOS cu cine stie ce elemente grafice inutile.

  Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.

7 COMENTARII

  1. Dar de iOS 7.1.2 ce se aude????? Nu mai zici nimic,ai zis ca apare acum vreo 3 seri si de atunci tot butonez la software update si nimic!

  2. Poate ca ar trebui organizate astfel de evenimente dupa fiecare modificare a liniei de cod din ios, fiindca noi sintem in stare sa ne extaziem pentru asta mai ales daca nu intelegem.