Apple colaboreaza cu guvernul chinez pentru a scoate de pe piata carcasele pentru iPhone 6

  Compania Apple incearca din rasputeri sa mentina secrete detaliile privind viitorul sau terminal iPhone 6, iar in aceasta idee a decis sa colaboreze cu autoritatile din China pentru a opri vanzarea caracaselor dedicate viitorului terminal. In aceasta idee, Apple pare sa fi colaborat cu autoritatile chineze pentru un raid ce a avut loc recent intr-unul dintre mall-urile din Shenzen in care sunt vandute produse Apple reale si contrafacute.

  In imaginile acestui articol puteti vedea ceea ce au confiscat autoritatile din China in mall-ul in care a avut loc raid-ul saptamana aceasta, majoritatea componentelor vandute acolo fiind preluate de la partenerul Apple, Foxconn. Separat de aceste componente, autoritatile au confiscat si unele carcase facute special pentru terminalul iPhone 6 care inca nu a fost lansat pe piata, insa autoritatile nu s-au rezumat doar la atat.

  In afara produselor Apple, autoritatile din China au confiscat inclusiv o cantitate enorma de produse Samsung sau Nokia, o buna parte dintre ele fiind contrafacute. Peste 120 de agenti de securitate ale agentiei vamale din Shenzen au participat la raid si exista posibilitatea ca altele sa aiba loc in curand.