DefaultPlayer iti permite sa folosesti un media player preferat pentru a deschide orice continut multimedia

0

   DefaultPlayer este un tweak disponibil din cursul acestui weekend in Cydia, iar cu ajutorul sau putem inlocui aplicatia Music, ca si multimedia player nativ al iOS 7. Tweak-ul implementeaza un meniu de setari in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre, iar prin intermediul sau putem vizualiza toate multimedia playerele instalate in iDevice-urile noastre si le putem alege pentru a inlocui aplicatia Music.

Choose your default player. Integrates with Control Center. Enable through the Settings panel. Auto-play functionality is not provided unless the app already supports this innately, this may also require a tweak named ‘Background Manager’. Compatible with iOS 7 only on both iPhone and iPad. ARM64 (>= iPhone 5S) supported.

  Tweak-ul ne ofera inclusiv optiunea de a permite deschiderea unui fisier multimedia in background iOS-ului pentru a il asculta, daca este vorba despre o melodie, insa functionalitatea este limitata. Din pacate din cauza modului in care este gandit iOS 7, s-ar putea sa aveti nevoie de Background Manager pentru aceasta functie, daca ea vi se pare utila.

  DefaultPlayer este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.