iOS 8 Healthkit – monitorizeaza-ti starea de sanatate cu o noua aplicatie pentru iOS!

Healthkit este nmele aplicatiei denumite Healthbook pana recent de catre diverse zvonuri aparute pe internet, ea oferindu-ne posibilitatea de a inregistra informatii biometrice direct in iDevice-urile noastre. Healthkit ne ofera posibilitatea de a alege care aplicatii au acces la informatiile furnizate catre ea si permite monitorizarea unei varietati de informatii, de la invelul de oxigen din sange, pana la nivelul de glucoza, presiunea arteriala, si multe altele.
Desi compania Apple nu a specificat clar acest lucru, Healthkit este conceput pentru a functiona acum cu diverse accesorii medicale, insa in viitor ea va putea functiona cu siguranta si cu iWatch-ul care urmeaza sa apara pe piata in toamna acestui an.

Articolul precedentiOS 8 iCloud Photos
Articolul următoriOS 8 va permite utilizarea de tastaturi terte!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.