OS X 10.10 – primele imagini prezinta noutatile pregatite de catre Apple

  OS X 10.10 va fi prezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple, iar cu doar cateva ore inaintea demonstrarii sale pe scena WWDC 2014, iata ca vedem si primele imagini cu noua versiune a sistemului de operare. In imaginile acestui articol veti vedea un Control Center similar cu cel din iOS 7, el fiind deschis din partea stanga a ecranului si oferind acces la sectiunea de setari a OS X, la AirPlane Mode, Do Not Disturb, About this Mac, butoane pentru controlarea WiFi/Bluetooth, un slider pentru controlarea luminozitatii, sistem de control audio, butoane pentru AirDrop si AirPlay, plus optiunile de inchidere, restart, etc.

 Separat de Control Center vedem ca in Notifications Center Apple a ales sa implementeze sectiunea Today cu informatii similare celor oferite in iOS, aplicatiile Stocks si Weather facandu-si deasemenea loc in aceasta interfata. In continuare vedem noua versiune a Safari pregatita de catre compania Apple, design-ul pentru interfata browserului fiind usor modificat pentru a il face mai apropiat de cel utilizat in iOS 7.

  In final vedem si noul Dock al OS X 10.10, compania Apple alegand sa aplice un efect de translucenta in spatele iconitelor, wallpaper-ul fiind afisat blurat in locul clasicului design utilizat pentru atatia ani de zile. In ceea ce priveste iconitele aplicatiilor, observam ca doar pentru cea Finder exista o schimbare majora, Apple preferand sa renunte la background-ul utilizat de-a lungul anilor pentru ea.

  Toate pozele de mai sus au fost inregistrate in luna martie a acestui an, adica acum o luna si jumatate de zile, deci tot ceea ce vedem acolo s-a schimbat intr-o anumita masura, desi baza va ramane aceeasi. Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.