OS X 10.10 – primele imagini prezinta noutatile pregatite de catre Apple

  OS X 10.10 va fi prezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple, iar cu doar cateva ore inaintea demonstrarii sale pe scena WWDC 2014, iata ca vedem si primele imagini cu noua versiune a sistemului de operare. In imaginile acestui articol veti vedea un Control Center similar cu cel din iOS 7, el fiind deschis din partea stanga a ecranului si oferind acces la sectiunea de setari a OS X, la AirPlane Mode, Do Not Disturb, About this Mac, butoane pentru controlarea WiFi/Bluetooth, un slider pentru controlarea luminozitatii, sistem de control audio, butoane pentru AirDrop si AirPlay, plus optiunile de inchidere, restart, etc.

 Separat de Control Center vedem ca in Notifications Center Apple a ales sa implementeze sectiunea Today cu informatii similare celor oferite in iOS, aplicatiile Stocks si Weather facandu-si deasemenea loc in aceasta interfata. In continuare vedem noua versiune a Safari pregatita de catre compania Apple, design-ul pentru interfata browserului fiind usor modificat pentru a il face mai apropiat de cel utilizat in iOS 7.

  In final vedem si noul Dock al OS X 10.10, compania Apple alegand sa aplice un efect de translucenta in spatele iconitelor, wallpaper-ul fiind afisat blurat in locul clasicului design utilizat pentru atatia ani de zile. In ceea ce priveste iconitele aplicatiilor, observam ca doar pentru cea Finder exista o schimbare majora, Apple preferand sa renunte la background-ul utilizat de-a lungul anilor pentru ea.

  Toate pozele de mai sus au fost inregistrate in luna martie a acestui an, adica acum o luna si jumatate de zile, deci tot ceea ce vedem acolo s-a schimbat intr-o anumita masura, desi baza va ramane aceeasi. Nu uitati ca luni va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte Apple.

11 COMENTARII

  1. E clar daca este adevarat..tinand cont ca exista buton de Airplane..pt mac existente este useless…deci daca se concretizeaza aceste imagini Apple ia ruta celor de la windows cu touchscreen in mind pt ipad pro…sau chiar sper sa fie doar viitorul pt macbook cu LTE inclus

  2. Eu de abia am reusit sa fac sa mearga Maverics calumea pe laptop (Toshiba) 🙂 Mai astept sa vad daca merita sa fac upgrade. Desigur sunt foarte curios sa vad cu ce noutati ne incanta compania de data asta. Ne vedem dupa 19.30 😉

  3. Din cate stiu Ticu totu incepe cu motherboard si dupa aceea pe anumite procesoare…deci nu stiu cum ai reusit tu, sau doar daca ai avut norocu sa ai componentele compatibile pe Toshiba :))