Prima Pagina Apple Apple loveste din nou in Google prin OS X Yosemite

Apple loveste din nou in Google prin OS X Yosemite

  Lansand OS X Yosemite si noua functionalitate pentru Spotlight, compania Apple pare sa fi dat o noua lovitura celor de la Google. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, compania Apple listeaza Bing ca si motor de cautare predefinit pentru Spotlight, Google nefiind prezentat de catre companie. In trecut Spotlight pentru OS X prelua informatiile cautate in baza motorului de cautare predefinit al Safari, insa acum lucrurile par sa se fi schimbat.

  Desi schimbarea nu este 100% confirmata de catre compania Apple, Spotlight pare sa preia acum informatii despre cautari doar din Bing-ul celor de la Microsoft si nu din Google. Desi pentru Spotlight Apple promoveaza Bing, pentru Safari Google ramane motorul de cautare prefedinit si acelasi lucru se intampla inclusiv in iOS 8, insa Apple a facut intotdeauna pasi mici spre eliminarea Google, exact precum a fost si cazul Maps.

  • Mircea!

    Celor de la apple incepe sa le pese din ce in ce mai putin de calitatea servicilor (in cazul asta Spotlight), si din ce in ce mai mult de profit si ostilitate fata de cele mai eficiente servicii online (in cazul asta Google)…

  • Alex

    The enemy of my enemy is my friend 😀