Prima Pagina Apple Tutorial : Downgrade iOS 8 beta 1 la iOS 7 pe iPhone,...

Tutorial : Downgrade iOS 8 beta 1 la iOS 7 pe iPhone, iPad si iPod Touch

  Disponibil din cursul serii trecute pentru iPhone, iPad si iPod TouchiOS 8 beta 1 este acum disponibil pentru download si instalare temporara in terminalele voastre. Din pacate activarea dispozitivelor poate fi facuta doar pana la prima repornire a terminalelor, dupa cel punct sistemul de operare cerand activarea terminalului prin inregistrarea UDID-ului sau in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS.

  In acest punct nu aveti alta solutie decat de a face downgrade de la iOS 8 beta 1 la iOS 7, procedura fiind destul de simpla. Problema este ca daca ati apucat sa faceti vreun backup in iOS 8 beta 1, el nu va putea fi utilizat in iOS 7, asa ca nu incercati sa o faceti deoarece nu va functiona in vreun fel, Apple restrictionand aceasta optiune pentru toti cei care instaleaza iOS 8.

Downgrade iOS 8 beta 1 la iOS 7 pe iPhone, iPad si iPod Touch

 1. Conectati iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru si deschideti iTunes.
 2. Introduceti dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pasi: apasati simultan butoanele Home si Lock timp de 10 secunde, eliberati butonul Lock si tineti apasat doar butonul Home pana cand iTunes va recunoaste dispozitivul, chiar daca ecranul ramane stins.
 3. Apasati butonul Restore al iTunes si programul va instala iOS 7.1.1 in terminalele voastre.

  Din pacate prin aceasta procedura veti pierde posibilitatea de a mai face jailbreak, insa macar veti avea un terminal functional.

 • cata123

  Si cand apare versiunea originala ?

 • Vladisimo

  in toamna 🙂

 • R@.Han.

  Zaone@ Mai am UDID-ul integistrat la tine? Am abonamentul 2.

 • Sir Andrew

  Nu inteleg “…dupa cel punct sistemul de operare cerand activarea terminalului prin …”

 • cata

  eu nu merge!!! 😐 am un iPhone 5 A1249 si instaleaza iOS 8 dar nu merge.. a spus ” Activition Lock ” 😐