Download iOS 8 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Desi iOS 8 beta 1 poate fi instalat in terminalele voastre chiar si fara a avea un UDID inregistrat folosind metoda descrisa in acest articol, din pacate dupa un restart al dispozitivului vi se va cere sa il activati din nou.

  Practic fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator nu va veti putea folosi de iOS 8 beta 1 decat pana la un restart al dispozitivului, insa daca doriti sa va jucati putin cu iOS 8, o puteti face. In aceasta idee trebuie mai intai sa descarcati iOS 8 beta 1 din aceasta pagina si apoi sa folositi metoda descrisa de catre mine in acest articol pentru a va activa iDevice-ul pana la primul restart al sau.

  Dupa cum prea bine stiti deja, iDevice.ro ofera posibilitatea de a inregistra un UDID pentru a testa versiuni beta ale iOS, iar cu detalii voi reveni pe parcursul acestei zile.