Download iOS 8 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  iOS 8 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Desi iOS 8 beta 1 poate fi instalat in terminalele voastre chiar si fara a avea un UDID inregistrat folosind metoda descrisa in acest articol, din pacate dupa un restart al dispozitivului vi se va cere sa il activati din nou.

  Practic fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator nu va veti putea folosi de iOS 8 beta 1 decat pana la un restart al dispozitivului, insa daca doriti sa va jucati putin cu iOS 8, o puteti face. In aceasta idee trebuie mai intai sa descarcati iOS 8 beta 1 din aceasta pagina si apoi sa folositi metoda descrisa de catre mine in acest articol pentru a va activa iDevice-ul pana la primul restart al sau.

  Dupa cum prea bine stiti deja, iDevice.ro ofera posibilitatea de a inregistra un UDID pentru a testa versiuni beta ale iOS, iar cu detalii voi reveni pe parcursul acestei zile.

Articolul precedentiOS 8 – SwiftKey anunta lansarea unei tastaturi terte
Articolul următoriOS 8 HealthKit este prezentata intr-un prim clip Video
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.