OS X Yosemite Instant HotSpot permite generarea automata de WiFi HotSpot-uri cand un iPhone se afla in apropierea unui Mac

  Instant HotSpot este o noua functie implementata de catre compania Apple in OS X Yosemite si iOS 8, ea permitandu-ne sa cream rapid HotSpot-uri WiFi intre iDevice/Mac-uri atunci cand acestea se afla in imediata apropiere. Totul functioneaza automat printr-un sistem care inca nu a fost detaliat de catre compania Apple si daca un iPhone cu o conexiune de internet se afla in apropierea unui Mac, acel Mac se va putea conecta la reteaua de telefonie mobila a iPhone-ului fara o configurare prealabila.

  Daca in trecut era nevoie de parola HotSpot-ului facut in iPhone pentru a se face conectarea, acum totul se intampla automat fara niciun fel de configurare. Mai mult decat atat, OS X Yosemite va detecta automat un iPhone cu iOS 8 in preajma si ne anunta in legatura cu posibilitatea de a ne conecta la el, dar totul numai daca Mac-ul nu este coenctat deja la o retea WiFi pentru a naviga pe interent. Sistemul ste disponibil numai pentru cele doua sisteme de operare.

2 COMENTARII

  1. Nu este cam ciudat? Eu ma duc intr-un local cu macbook si daca e cineva cu un iphone ios8 ii mananc omului data plan? Cumva era ok macar cu o parola ceva

  2. Nu, cred ca trebuie sa fie ambele conectate cu acelasi Apple ID la iCloud si cred ca prin Bluetooth se recunosc, sau poate prin WiFi. Nu te conectezi la necunoscuti.