iOS 8 – prima galerie de imagini a noului sistem de operare

  Disponibil din cursul acestei seri, iOS 8 aduce o multitudine de noutati pentru noi, dupa cum v-am explicat deja in acest articol. Pana sa apucati sa instalati iOS 8 fara a avea un UDID inregistrat, vedeti aici o galerie de imagini cu noul build al sistemului de operare, cateva dintre cele mai importante functii fiind prezentate in detaliu pentru noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 COMENTARII

  1. iphone 4 trebuia sa le lese cu 6.1.3 ca mergea mai bine, decit ios 7……7.1.1 care marge prost ios8 nu ne mai da asa ca am ramas blocati la un ios prost o sa-l dau pe un android numai sa scap de el sa nul mai vad de iphone prost

  2. @Maricel, intr-adevar fara shsh-uri ramai blocat in ios 7 . Eu de cateva zile am reusit sa fac downgrade de la ios 7.1.1 la ios 6.1.2 fara SHSH -uri pe iphone 4 . Downgrade-ul implica jailbreak tethered iar daca stingi telefonul , il mai pornesti doar cu redsnow. Problema este ca trebuie instalat tweakul insomnia din cydia pentru a nu lasa telefonul sa intre in deep sleep. Il folosesc asa de 4 zile si n-a dat vreun semn ca nu-i place.

  3. salut @mihai ! imi poti spune si mie te rog cum ai reusit sa faci jailbreak tethered fara SHSH-uri? Sau sa-mi lasi un link.Eu stiam ca nu merge. Imi poti lasa un mail pe . Merci mult!