iOS 8 Siri – Shazam recunoaste melodiile tale favorite prin Siri (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=G8po_QeCZB0&w=580&h=370]

 Prezentand iOS 8 Siri, compania Apple a anuntat implementarea compatibilitatii dintre asistentul sau si celebra aplicatie Shazam, care ne permite sa recunoaste melodiile care canta in preajma noastra. In clipul video de mai sus v-am facut o scurta demonstratie a modului in care este Siri capabil sa recunoasca orice melodie care canta in preajma idevice-ului nostri si observati ca asistentul nu descurca atat de rau precum va imaginati.

  Daca la recunoasterea melodiilor vechi si straine, Siri cu Shazam se descurca destul de bine, pentru melodiile mai noi, precum Marius Moga – Pe Barba Mea, lucrurile sunt putin diferite. In orice caz, Siri se conecteaza direct la baza de date a Shazam pentru a recunoaste toate aceste melodii care canta in preajma noastra, deci orice se recunoaste prin Shazam va fi recunoscut si prin Siri atat timp cat aveti o conexiune de internet activa.

  Noua functie Shazam pentru Siri este disponibila numai in IOS 8 deocamdata.

Articolul precedent30 de wallpaper-uri Retina pentru iPhone, iPod Touch, iPad si iPhone 5
Articolul următorPromotiile zilei – 03.06.2014
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.