WhatsApp Messenger nu functioneaza in iOS 8 beta 1

  Va place iOS 8 beta 1 ? Ardeti de nerabdare sa-l puteti instala rapid? Daca raspunsurile sunt afirmative, atunci va recomand sa va abtineti daca utilizati in mod constant aplicatia WhatsApp Messenger pentru iDevice-uri. Din pacate se pare ca aceasta aplicatie refuza sa functioneze in iOS 8 beta 1, ea inchizandu-se subit in momentul incercarii de a accesa un contact si de a trimite un mesaj din lista de chat-uri.

  Aplicatia poate functiona daca accesati lista de chat cu un contact printr-o notificare si va continua sa permita accesul la acel chat cat timp ea nu este inchisa complet din background, insa nu veti putea initia singuri o conversatie, veti potea doar participa la una si NUMAI daca deschideti conversatia dintr-o notificare. Cu siguranta cei de la WhatsApp sunt constienti de problema si incearca sa o rezolve, insa nimeni nu stie cat timp va trece pana cand o vor rezolva.

14 COMENTARII

  1. multe aplicatii nu functioneaza.. nici facebook nu merge bine la mine… continutul video nu il deschide.. imi spune ca nu sung conectat la internet.. cu toate ca sunt..

  2. Pana nu se lanseaza iOS 8 oficial nici nu au de ce sa se grabeasca. Aplicatia trebuie sa fie functionala pe versiunea finala si pana atunci au destul timp s-o faca compatibila cu iOS 8.

  3. Nu functioneaza nici viber sau telegram. Defapt nu prea functioneaza nimic pe iOS 8. E plin de buguri. iOS 7 a fost parfum la beta 1 pe langa asta. Nu stiu ce naiba dar chiar este o mizerie aceasta varianta beta. Nimic nu merge cum trebuie.

  4. Whatsapp merge bine doar ca se contecteaza mai greu. Telegram merge bine doar ca are o bara neagra in partea de sus. Iphone 5s

  5. merge fara probleme i5 . incercati cu restore backup sau stergeti chatul vechi. eu a av probleme cu Viber( crapa la deschidere) dar am rez cu restore backup