Prima Pagina Apple iWatch va intra in productie luna aceasta, iata cat costa si cand...

iWatch va intra in productie luna aceasta, iata cat costa si cand va fi lansat

iWatch concept iunie Apple - iDevice.ro

  iWatch, celebrul smartwatch al companiei Apple, este pregatit pentru a intra in productie luna aceasta la partenerii asiatici ai celor din Cupertino. Reusind sa obtina informatii de la parteneri Apple intr-o vizita prilejuita de celebra conventie Computex, un analist american a reusit sa confirme faptul ca iWatch va intra in productie in cadrul acestei luni, primele componente urmand a ajunge in urmatoarele saptamani la fabrici.

Our meeting with a tech supply chain company highlighted that initial production of certain “iWatch” components is scheduled to begin later this month and there are plans for a sharp acceleration into fall. Given the trajectory of this ramp and our experience analyzing other product ramps at Apple, we expect the “iWatch” to be unveiled with the iPhone 6 in September. 

  In baza acestor informatii privind inceperea productiei, se pare ca iWatch ar urma sa fie lansat oficial in toamna acestui an, dupa o prezentare care ar urma sa aiba loc in septembrie. Lansarea din septembrie va veni impreuna cu cea a iPhone 6, asa cum se asteapta toata lumea, noul smartwatch urmand a fi un dispozitiv companion pentru viitorul smartphone al celor din Cupertino.

  In ceea ce priveste pretul viitorului dispozitiv, analistul sustine ca Apple ar putea cere 199$ sau 229$ pentru versiunea de baza a viitorului sau produs. Pretul este mai mic decat cel practicat de catre Samsung, sau alti producatori de smarwatch-uri, si imi vine greu sa cred ca Apple il va vinde atat de ieftin, insa orice este posibil,