iWatch va intra in productie luna aceasta, iata cat costa si cand va fi lansat

iWatch concept iunie Apple - iDevice.ro

  iWatch, celebrul smartwatch al companiei Apple, este pregatit pentru a intra in productie luna aceasta la partenerii asiatici ai celor din Cupertino. Reusind sa obtina informatii de la parteneri Apple intr-o vizita prilejuita de celebra conventie Computex, un analist american a reusit sa confirme faptul ca iWatch va intra in productie in cadrul acestei luni, primele componente urmand a ajunge in urmatoarele saptamani la fabrici.

Our meeting with a tech supply chain company highlighted that initial production of certain “iWatch” components is scheduled to begin later this month and there are plans for a sharp acceleration into fall. Given the trajectory of this ramp and our experience analyzing other product ramps at Apple, we expect the “iWatch” to be unveiled with the iPhone 6 in September. 

  In baza acestor informatii privind inceperea productiei, se pare ca iWatch ar urma sa fie lansat oficial in toamna acestui an, dupa o prezentare care ar urma sa aiba loc in septembrie. Lansarea din septembrie va veni impreuna cu cea a iPhone 6, asa cum se asteapta toata lumea, noul smartwatch urmand a fi un dispozitiv companion pentru viitorul smartphone al celor din Cupertino.

  In ceea ce priveste pretul viitorului dispozitiv, analistul sustine ca Apple ar putea cere 199$ sau 229$ pentru versiunea de baza a viitorului sau produs. Pretul este mai mic decat cel practicat de catre Samsung, sau alti producatori de smarwatch-uri, si imi vine greu sa cred ca Apple il va vinde atat de ieftin, insa orice este posibil,