Prima Pagina Apple Dr. Dre – omul care va decide ce este “cool” in cadrul...

Dr. Dre – omul care va decide ce este “cool” in cadrul Apple

Apple Beats Acquisition

  Intr-un articol publicat in cursul zilei de ieri, cei de la Wall Street Journal prezinta un profil extrem de complex al lui Dr. Dre, noul manager al companiei Apple. Angajat ca parte a achizitiei companiei Beats, Dr. Dre este prezentat ca un manager cu o obsesie similara precum cea a lui Steve Jobs cand vine vorba de dezvoltarea de produse cat se poate de bune, el urmand a decide ce este cool sau nu in viitoarele produse Apple.

  Pe numele sau real, Andre Young, Dr. Dre a dezvoltat brand-ul Beats de-a lungul anilor, el urmand a face recomandari pentru Tim Cook intr-o gama foarte diversa de domenii, de la reclame TV si pana la design-ul viitoarelor casti Beats. In cadrul companiei fondate impreuna cu Jimmy Iovine, Dr. Dre decidea tot ceea ce este cool pentru produse, iar pentru Apple va face acelasi lucru, oferind in acelasi timp ajutor in relatia cu marile case de discuri sau televiziuni.

 Desi nu a aparut in interviuri dupa intrarea in echipa Apple, Dr. Dre a fost implicat intr-o conferinta telefonica initiata de catre Craig Federighi in cadrul WWDC 2014, el urmand a avea un rol mult mai important in viitor pentru Apple.

 • Andy

  Sunt curios daca noile telefoane de la apple vor veni cu casti dr dre cum se intampla cu unele telefoane htc acum

 • Cael

  Unde e locul in care au facut poza ?

 • macel

  In Redmond, Washington e facuta poza Glumesc

 • ciprian

  Acum depinde cat are contract beats cu htc….sau mai bine zis ce fel de contract are cu htc oricum nu cred ca e foc Apple sa scoată anu asta casti beats pe iPhone sau IPod.ideea e ca au facut o alegere f buna achiziționând beats poate nu sunt cele mai bune casti din lume dar este o companie forța cu Dre si Iovine la cârma care sunt niște genii pe felia lor,cu ei in echipa Apple are numai de câștigat marketing bussines in tot ce le trebuie cum ar veni.
  Mie unu imi place sa’l vad pe Dre in Apple le doresc succes si sa avem parte de sunet si mai bun de-acum in colo in produsele Apple!