InCaseOf afiseaza informatii de urgenta despre tine in LockScreen-ul iOS 7

  InCaseOf este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia, iar prin intermediul sau putem afisa in LockScreen-ul iOS 7 informatii de urgenta despre noi. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, tweak-ul ofera informatii despre numele nostru complet, adresa la care locuim, data de nastere, grupa de sange si informatii privind dorinta noastra de a dona sau nu organe in cazul in care suferim un accident fatal.

Typically there are two options, your phone is passcode protected and they move on to something else or your phone is unlocked and they get some basic info based off of your texts etc. With InCaseOf you ensure you can provide the information Emergency Providers or anybody providing you help the information they need to quickly get you the help you need.

 InCaseOf afiseaza un buton in partea stanga jos a dialerului pentru introducerea unui cod de siguranta, iar accesarea sa va afisa toate mesajele din imaginea de mai sus. Tot ceea ce vedeti acolo poate fi setat cu ajutorul unui meniu de setari disponibil in aplicatia Settings a iDevice-urilor noastre, asa ca puteti introduce informatii exacte despre voi care v-ar putea salva viata la un moment dat.

  In iOS 8 aplicatia Health va putea efectua aceasta functionalitate, insa in iOS 7 nu aveti vreo alta alternativa, InCaseOf fiind disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.