Prima Pagina Apple iOS 7.1.1 jailbreak ar putea fi lansat mai devreme decat ne asteptam

iOS 7.1.1 jailbreak ar putea fi lansat mai devreme decat ne asteptam

  Cu 4 solutii private de jailbreak iOS 7.1.1 disponibile in momentul de fata, foarte multa lume se intreaba daca o solutie publica de iOS 7.1.1 jailbreak va fi vreodata lansata. Intr-o incercare de a raspunde acestei intrebari, binecunoscutul hacker canadian iH8sn0w a afirmat intr-un thread dedicat jailbreak-ului pe Reddit ca o solutie de jailbreak iOS 7.1.1 va fi cel mai probabil lansata in viitorul apropiat de catre cineva.

  Fara a oferi detalii suplimentare in legatura cu afirmatia sa, hackerul lasa deschisa posibilitatea lansarii uneia dintre solutiile private de iOS 7.1.1 jailbreak, insa nu stim cand va ajunge ea sau daca va ajunge la noi. Ca sa fiu sincer, sunt cat se poate de sceptic in privinta lansarii unei solutii de jailbreak pentru iOS 7.1.1, insa orice este posibil in lumea Apple, asa ca in vara am putea avea o solutie de jailbreak pentru terminalele noastre.

 • Laurentiu

  Macar pentru cei cu Iphone 4….care nu pot trece la ios 8. Sa aiba si ei parte de quick response in mesaje si celelalte tweakuri disponibile in Cydia (care se regasesc in ios 8).

 • Marian

  Paid daca ios8 blocheaza un jb din cele 4, atunci măcar sa-l facă public pentru ios7, nu?

 • Marian

  Pai daca ios8 blocheaza un jb din cele 4, atunci măcar sa-l facă public pentru ios7, nu?

 • Dan

  Daca exista 4 solutii private de jb,nu este nici una din ele contracost?adica daca cineva vrea jb pe idevicele lui si e dispus sa plateasca ceva dolarei de unde ar putea so faca?

 • Relu

  Nu, Dane, pentru că dacă ar da-o lui Dorel, ar lua-o și ar da-o mai apoi moca pe net.