Prima Pagina 4G iPhone 6 cu ecran mare, chip NFC si dublarea vitezelor 4G si...

iPhone 6 cu ecran mare, chip NFC si dublarea vitezelor 4G si o functie SURPRIZA este confirmat pentru lansare in toamna

iPhone 6 vs iPhone 5S - iDevice.ro 1

  Stim ca in toamna compania Apple va lansa un nou smartphone, denumirea sa putand fi iPhone 6 sau iPhone 6 Air. In legatura cu el am vazut o mutitudine de zvonuri, iar cel mai recent dintre ele indica faptul ca Apple ar putea implementa in viitorul sau dispozitiv un chip NFC, un ecran de minim 4.7 inch, o antena 4G imbunatatita si un sistem de incarcare inductiva care permite incarcarea fara fir a dispozitivului.

  Noul terminal se afla in momentul de fata in faza de testare in lumea larga, iar includerea NFC-ului ar confirma zvonuri vechi de ani de zile care sugerau ca Apple va permite efectuarea de plati mobile. Implementarea unei antene 4G cu performante superioare este logica, Apple pregatind o antena de categoria 6 care ar dubla actualele viteze la 300 Mbps si ar permite efectuarea de apeluri VoLTE in orice conditii.

  In ceea ce priveste incarcarea wireless, nu se stie deocamdata ce standard are Apple in plan sa implementeze in iPhone 6, insa terminalul s-ar putea incarca inclusiv in conditia in care nu ar fi plasat pe un charging mat clasic. In final avem ecranul care se pare ca va avea 4.7 inch, asa cum s-a zvonit pana acm in numeroase ocazii, Apple pregatind si schimbari importante pentru iOS 8-ul care va rula in acest smartphone.

  Practic singura noutate credibila in acest zvon este implementarea suportului pentru retele 4G+ cu viteze de pana la 300 Mbps, operatorii din Romania pregatind in momentul de fata lansarea lor oficiala.

 • Mostwnted

  Funcție surpriza pt iPhone.. Ca alte telefoane o au deja :))

 • real

  la antena ar cam trebui sa imbunatateasca ceva
  semnal slab la toate iphon-urile

 • ntz

  zaone ajuta ma plz.. am 2 iphone 5s si la unul se blocheaza semnalul in no service si asa ramane pana nu ii dau restart la telefon..sau reste network,am schimbat cartela tot pana si cartela in celalalt telefon si acum cel de al doilea face la fel.. ce sa aiba ms

 • Mihai

  Posibil defect hardware din fabrica . Nu ai garantie la el ? Foloseste-o cu incredere.

 • marian4s

  eu am iphone 4s si am semnal in locurile in care telefoanele cu sistem de operare android nu au…

 • Laurentiu

  Exista forum tehnic pentru astfel de probleme. Comentati aiurea la toate articolele fara nici o legatura cu subiectul . Culmea e ca asteptati si raspuns.

 • stansibran

  alo bolsevicii! vine iphone 6 taticu’ vostru