Gorilla Glass dezvolta o tehnologie care va permite afisarea de imagini mult mai clare pe ecranele terminalelor mobile (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=05UFlwnbtfE&w=580&h-370]

  Gorilla Glass, producatorul actualelor panouri care protejeaza ecranele iDevice-urilor, a demonstrat recent in Asia o tehnologie care va permite afisarea de imagini mult mai clare pe ecranele terminalelor mobile. In clipul video de mai sus o aveti prezentata si practic vorbim despre o substanta anti-reflexie care poate fi aplicata peste actualele panouri de protectie Gorilla Glass si permite afisarea de imagini mult mai clare.

  Clipul video de mai sus explica extrem de bine modul in care functioneaza noua substanta si, ca sa fiu sincer, demonstratia ma face extrem de nerabdator sa vad asa ceva in iDevice-urile noastre. Practic diferenta dintre un ecran cu aceasta substanta aplicata si unul fara ea este enorma, terminalele Android urmanda a beneficia de un avantaj major in fata unor iDevice-uri produse de catre compania Apple.

  Vorbesc despre acest avantaj deoarece in iPhone 6 Apple se pregateste sa renunte la Gorilla Glass cu panouri de protectie din sticla de safir si nu stim deocamdata cat de clare vor fi acestea.