iOS 8 – iata de ce Apple Maps ramane fara functii importante

Apple Maps

  iOS 8 a fost prezentata cum o saptamana de zile fara ca Apple sa anunte schimbari majore pentru aplicatia Apple Maps integrata in sistemul de operare pentru iPhone si iPad. Desi s-a zvonit ca iOS 8 Apple Maps urmeaza sa includa harti actualizate, mai multe puncte de interes, prezentare mai clara a drumurilor si punctelor de interes, un sistem de directii pentru rute de transport in comu, etc, iata ca in final n-am primit aceste lucruri.

  Daca va intrebati ce anume a determinat Apple sa dea uitarii scimbari atat de importante, ei bine se pare ca angajatii sau sunt in mijlocul problemei. Oamenii care aveau rolul de a administra proiectele privind dezvoltarea noilor functii ale Apple Maps nu au fost capabili sa-si dirijeze dezvoltatorii aflati in subordine, acest lucru determinandu-i pe multi sa plece fara ca functiile sa fie dezvoltate.

  Practic incapacitatea managerilor de a oferi directii pentru dezvoltarea acestor functii si plecarile multor dezvoltatori au impiedicat Apple sa ofere functii suplimentare pentru Apple Maps. Compania americana avea preagatite o multitudine de noutati importante pentru noi in iOS 8 Apple Maps, insa se pare ca Tim Cook trebuie sa-si dirijeze mult mai atent subordonatii.