iOS 8 – iata de ce Apple Maps ramane fara functii importante

Apple Maps

  iOS 8 a fost prezentata cum o saptamana de zile fara ca Apple sa anunte schimbari majore pentru aplicatia Apple Maps integrata in sistemul de operare pentru iPhone si iPad. Desi s-a zvonit ca iOS 8 Apple Maps urmeaza sa includa harti actualizate, mai multe puncte de interes, prezentare mai clara a drumurilor si punctelor de interes, un sistem de directii pentru rute de transport in comu, etc, iata ca in final n-am primit aceste lucruri.

  Daca va intrebati ce anume a determinat Apple sa dea uitarii scimbari atat de importante, ei bine se pare ca angajatii sau sunt in mijlocul problemei. Oamenii care aveau rolul de a administra proiectele privind dezvoltarea noilor functii ale Apple Maps nu au fost capabili sa-si dirijeze dezvoltatorii aflati in subordine, acest lucru determinandu-i pe multi sa plece fara ca functiile sa fie dezvoltate.

  Practic incapacitatea managerilor de a oferi directii pentru dezvoltarea acestor functii si plecarile multor dezvoltatori au impiedicat Apple sa ofere functii suplimentare pentru Apple Maps. Compania americana avea preagatite o multitudine de noutati importante pentru noi in iOS 8 Apple Maps, insa se pare ca Tim Cook trebuie sa-si dirijeze mult mai atent subordonatii.

8 COMENTARII

  1. De un an de zile de cand am bagat ios 7 beta, nu stiu daca am intrat mai mult de 5 ori in Apple Maps, si in ultimele 9 luni sigur nu am intrat niciodata.

  2. Folosesc Apple Maps cand vreau sa vad New York-ul in 3D :))))
    Cat despre schimbarea motorului de cautare de Google cu cel de Yahoo, zic ce zicea mai sus Atomic:”îi mananca rau de tot” cu aceasta schimbare! Pai nu o sa ajunga Bing pe Google nici in 1000 de ani !

  3. Dragii mei, Bing e de la Microsoft. Yahoo nu are nici o legatura cu Bing. Bing-Microsoft; Google-Google; Yahoo-Yahoo.

  4. Scopul Apple de a schimba motorul de cautare este altul. Stiu si ei foarte bine ca Bing/Yahoo nu se compara cu Google(desii citisem acum ceva timp ca motorul de cautare de la Yahoo e mai precis decat Google),dar faptul ca il schimba determina un numar mare de utilizatori sa nu-l mai foloseasca. Cand au scos Google Maps,stiau ca Apple Maps va fi departe de Google,dar au reusit sa scada numarul utilizatorilor de Google Maps pe un sistem iOS cu cateva milioane pentru ca nu toti au instalat aplicatia din AppStore a celor de la Google.

  5. mda….atunci sa nu mai spuna ca au cele mai dezvoltate aplicatii si soft-uri si numai stiu ce cacaturi ,evident!!!!!!! limitate!! etc! au stabilitate in soft si PUNCT!!!!! google maps isi spune cuvantul! circul mai peste tot ,germania ,austria , olanda ,etc, si numai google maps folosesc!!

    de mult timp nu am mai folosit jegul ala numit cica ,,apple maps”!