iOS 8 Apple Maps – Apple prezinta nou sistem de directii pentru rutele de transport in comun

  Una dintre noile functii pe care iOS 8 Apple Maps trebuia sa le includa este un sistem care sa ofere directii pentru rutele de transport in comun si informatii privind oresle de sosire/plecare ale acestora. V-am spus astazi ca acest sistem nu a ajuns in Apple Maps pentru iOS 8 din cauza problemelor administrative din cadrul Apple, insa compania l-a prezentat totusi in sesiunile tinute la WWDC 2014 cu dezvoltatorii de aplicatii.

  In imaginea de mai sus aveti iconita utilizata pentru acest nou sistem in Apple Maps pentru iOS 8, ea nefiind prezentata in aplicatia disponibila in momentul de fata in iOS 8 beta 1. Din pacate nimeni nu stie deocamdata cand va ajunge aceasta noua functie in IDevice-urile noastre, insa se presupune ca o vom avea disponibila fie in iOS 8, fie in iOS 8.1, totul in functie de cum va fi ea pregatita.

  Aceasta este prima dovada a faptului ca noua functie este pregatita pentru implementare de catre compania Apple in aplicatia Apple Maps pentru iDevice-uri, asa ca stim macar ca ea este reala.