Lege5 aduce legislatia romaneasca si europeana in iPhone si iPad

Lege5 este o aplicatie disponibila de la finalul lunii trecute in App Store pentru iPhone si iPad, ea fiind gandita in ideea de a ne oferi posibilitatea de a avea legislatia romaneasca si europeana in iPhone si iPad la orice moment. Aplicatia Lege5 este disponibila GRATUIT in App Store si desi a fost conceputa doar pentru iPhone, o puteti rula si pe tabletele iPad in 2x Mode.

Legislaţia romanească şi europeană, actualizată la zi. Căutare dosare în instanțele de judecată din România.

Presat de termene limită? Prins între modificări şi amendamente? Lege5, noul soft realizat de Indaco Systems, transformă documentarea legislativă în cea mai rapidă şi plăcută etapă a muncii tale!

Destinat atât specialiştilor, cât şi novicilor, Lege5 este bazat pe un motor de căutare performant şi uşor de folosit. Actualizat constant, Lege5 oferă o bază de date ce acoperă atât legislaţia românească şi europeană, cât şi jurisprudenţa românească şi europeană. Baza include gratuit toate documentele publicate în Monitorul oficial, dar şi achiziţii publice, modele şi formulare.

Cu fiecare căutare, sistemul inteligent de filtrare îţi va oferi rezultate din toate ariile, la nivel de paragraf. Opţiunea Istoric Legislativ îţi va pune la îndemână versiunile actelor căutate, din 1900 până în prezent. Poţi căuta direct versiunea dorită sau poţi folosi sistemul de vizualizare implicit, în funcţie de nevoile şi stilul tău de navigare.

Dacă doreşti să îţi păstrezi actele pentru o consultare ulterioară, platforma îţi oferă opţiunea „Documente Favorite”. Aici îţi poţi adauga actele de interes, dar şi căutările şi comentariile.

Aplicația Lege5 conține următoarele module:
– Căutare inteligentă
– Vizualizare act, structura, relații & versiuni
– Urmărire modificări la nivel de paragraf
– Acte favorite
– Notificări legislative
– Comentarii expert

Pretul initial:
Numele:
Lege5

Gratuit

DESCARCA

Developer: INDACO SYSTEMS SRL
Categoria: Business


Descriere: Legislaia romaneasc i european, actualizat la zi. Cutare dosare n instanele de judecat din Romnia.

Presat de termene limit Prins ntre modificri i amendamente Lege5, noul soft realizat de Indaco Systems, t…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb