iOS 8 afiseaza informatii detaliate despre consumul de baterie al fiecarei aplicatii

   V-am spus acum o saptamana de zile ca Apple a inclus in iOS 8 un sistem car ene permite sa vedem cata baterie consuma aplicatiile instalate in iDevice-urile noastre, insa atunci aflam doar  o mica parte din tot. Multumita informatiilor descoperite in interiorul codului sursa al iOS 8 aflam ca Apple a implementat un sistem complex care ne ofera informatii detaliate despre consumul de energie al fiecarei aplicatii din terminalele noastre.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol, iOS 8 poate afisa grafice pentru consumul total de energie in timpul utilizarii pentru aplicatii, dar si orele in care inregistram cel mai mare consum. iOS 8 poate in acelasi timp sa ofere detalii despre daemon-urile care ruleaza in background impreuna cu aceste aplicatii si consuma energia bateriei terminalelor noastre, totul in ideea de a imbunatati semnificativ autonomia.

  Un sistem de acest gen a fost cerut de ani si ani de zile de catre posesorii de iDevice-uri, insa abia acum il vom avea disponibil, el fiind similar cu cel oferit de catre Android.