iOS 8 ofera informatii detaliate despre consumul de energie al componentelor interne ale unui iPhone

  In cursul serii trecute v-am spus ca in iOS 8 exista un meniu in care avem prezentate informatii detaliate despre consumul de energie al fiecarei aplicatii, ele fiind impartite pe zile si ore. Desi acel meniu este extrem de interesant si util, in interiorul codului sursa al iOS 8 a fost descoperit unul nou care ofera informatii despre consumul de energie al componentelor interne ale iDevice-urilor.

  Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, iOS 8 poate afisa consumul de energie al componentelor pentru aplicatii sau meniurile importante ale sistemului de operare. Fiecare componenta interna are consumul prezentat in miliamperi pe ora si dupa cum prea bine stiti deja, in momentul de fata nu exista un sistem similar pe iOS, nici macar in Cydia.

  Acest meniu este utilizat de catre inginerii companiei Apple pentru a imbunatati consumul de energie al aplicatiilor sau componentelor interne si acum il vedem pentru prima oara. Din moment ce el a fost activat de catre un hacker, in momentul lansarii iOS 8 jailbreak il vom putea activa si noi, iar eu unul satept cu mare interes sa am acces la el.