Prima Pagina aplicatii iOS 8 poate rula doua aplicatii in acelasi ecran pe tabletele iPad

iOS 8 poate rula doua aplicatii in acelasi ecran pe tabletele iPad

  Una dintre importantenele functii prezentate inaintea lansarii iOS 8 beta 1 este posibilitatea de a rula doua aplicatii in acelasi ecran al tabletelor iPad, insa compania Apple nu a facut niciun fel de anunt la WWDC 2014 in legatura cu aceasta functie. Desi compania Apple nu a confirmat zvonurile, codul sursa al iOS 8 o face, sistemul de operare avand implementat un sistem ce permite rularea a doua aplicatii in acelasi ecran pe tabletele iPad.

  Sistemul este unul dinamic si permite modificarea dimensiunilor aplicatiilor pe ecran in functie de dorintele noastre, ba mai mult, exista si optiunea de a rula mai mult de doua aplicatii in acelasi ecran. Practic Apple ne va oferi in iOS 8 sau iOS 8.1 optiunea de a rula minim doua aplicatii in acelasi ecran al tabletelor iPad si va permite aranjarea lor in functie de nevoie noastre, totul prin simple gesturi intreprinse pe ecran.

  • Ovi

    Poate si nu poate deocamdata, cel mai devreme iOS 8.1 sau chiar iOS 9. Este intr-un stadiu prea incipient deocamdata.

  • De putut poate, doar ca functiile nu sunt accesibile deocamdata decat inginerilor Apple si alora care vor reusi sa le deblocheze cu xcode.

  • iRunaway

    “Decat” o functie utila probabil pe iPad Pro.

  • Ovidiu

    Ar fi cu adevarat util asta si pe iphone cu ecran mai mare. E posibil demult pe android, cred ca si inginerii de la apple ar fi atat de capabili…