iWatch – iata cum iti va fi util la sala de forta

  Ca pare a viitoarelor functii ce urmeaza sa fie incluse in iWatch, compania Apple intentioneaza sa ofere cateva optiuni speciale pentru cei care ridica greutati. Totul este explicat intr-un brevet de inventie inregistrat companiei Apple si publicat astazi, in el fiind descris un sistem care ar putea recunoaste ridicarea greutatilor facute de catre utilizatori in timpul sesiunilor de fitness si logarea lor pentru compararea performantelor in timp.

  Fiecare repetare a ridicarii unei greutati este inregistrata de catre iWatch, impreuna cu intervalele de timp trecute intre aceste ridicari, astfel ca veti sti daca in timp aveti performante mai bune sau mai slabe. Senzorul utilizat de catre Apple pentru acest sistem este folosit si in unele produse lansate de catre Nike de-a lungul vremii, asa ca nu vorbim despre vreo inventie speciala, ci despre o reutilizare a unui produs existent.

  iWatch se vrea a fi un dispozitiv dedicat in mare parte fitness-ului, iar compania Apple incearca sa acopere cat se poate de multe tipuri de exercitii fizice, ridicarea greutatilor fiind cel mai recent dintre ele.