Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri iOS 8 – TouchPal prezinta prima tastatura terta (Video)

iOS 8 – TouchPal prezinta prima tastatura terta (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kTzGAviT3oA&w=580&h=370]

  iOS 8 ne va permite sa instalam tastaturi terte pentru a inlocui tastaturile virtuale ale iDevice-urilor noastre, compania Apple anuntand ca oricine va putea produce aceste tastaturi oricand. Multipli producatori au anuntat lansarea unor tastaturi terte pentru iDevice-uri, insa cei de la TouchPal ne fac o prima demonstratie pentru o tastatura terta, iar in clipul video de mai sus o puteti vedea.

  Dupa cum puteti vedea deja, tastatura celor de la TouchPal va permite efectuarea de slide-uri pentru a scrie cuvintele pe care le dorim, ea avand implementat un sistem de corectare automata a cuvintelor, dar si de prezicere a lor. Avand in vedere ca iOS 8 va fi lansat abia in toamna, nu se stie cand va fi disponibila aceasta tastatura, insa o versiune beta ar trebui sa ajunga la noi in curand.

  Separat de TouchPal, SwiftKey, Minuum, Swype si AdaptX au anuntat lansarea unor tastaturi similare, insa cu siguranta vom vedea si multe altele disponibile in viitor.

 • Dany

  Si uite asa, nu vom mai aștepta cu sufletu la gura dezvoltarea unui jailbreak ……
  Cred ca va dispărea , usor dar sigur 🙂

 • Puf

  As vrea sa te vad folosind aceasta tastatura pe strada sau oriunde altundeva cu o singur mana

 • simion

  Asta e luata de la android…. Da cate au luat si ei de la ios, macar atat au facu bun.

 • Sulk

  Mi se pare mult mai utila aia cu vocea sau sa scrii direct , pentru ca autocorectorul știe aproximativ toate cuvintele in romana , rar greseste .

 • Dan

  Am avut tastatura asta (nu pe Android, pe Bada) si mi se pare foarte utila si foarte predictibila.
  Daca au sa scoata un inlocuitor si pentru Activator, putem uita linistit de jailbreak!!…bravo Apple, in sfarsit…