Iata ce schimbari importante pregateste Apple pentru App Store in Europa

App Store - iDevice.ro

  Pentru ca Europenii incep sa conteze mai mult pentru compania Apple, cei din Cupertino au luat decizia de a oferi recomandari personalizate pentru inca 7 categorii ale App Store Europa. Mai exact, categoriile : health, lifestyle, music, photo and video, productivity si sports vor intra in lista de prioritati a echipelor de ingineri ai celor de la Apple, ei urmand a alege aplicatii pentru posesorii de iDevice-uri.

  Daca pana recent Apple avea algoritmi speciali care ofereau recomandari pentru aplicatii in diverse categorii, incepand din toamna angajatii sai vor oferi recomandari personalizate pentru ele. Echipa editoriala a celor de la Apple va introduce noi colectii de aplicatii in respectivele categorii, aceasta practica fiind utilizata in App Store SUA de cativa ani de zile, in Europa doar un numar redus de categorii beneficiind de ea.

  Toate aceste schimbari vor fi facute abia in toamna, cand iOS 8 va fi oferit public, iar Apple ne va aduce in sfarsit o parte din experienta americana de utilizare a magazinelor sale.