ICEEfest 2014 – cel mai mare eveniment dedicat internetului in Europa de Est (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=kF3WzXOkjvM&w=580&h=370]

  Pentru cei dintre voi care inca nu stiu, astazi incepe ICEEfest 2014, cel mai mare eveniment dedicat internetului in Europa de Est. Un eveniment organizat anual in Romania in aceasta perioada, ICEEfest aduna 54 de mari companii din Romania si nu numai, 72 de invitati speciali ai unora dintre cele mai importante companii de pe glob si zeci de ore de training-uri in care puteti invata totul despre cum sa va promovati online si nu numai.

  Orange Romania, Twitter, Skype, Facebook, Der Spiegel, BBC, Forbes, Yahoo, Google si Microsoft vor avea speakeri prezenti in cadrul ICEEfest 2014 si vor vorbi despre modul in care va evolua internetul in anii urmatori, dar totul nu se opreste aici. In fiecare dintre cele doua zile de eveniment vor fi organizate conferinte si workshop-uri pentru toti cei prezenti, evenimentul culminand in fiecare seara cu concerte sau evenimente dedicate gaming-ului.

  ICEEfest 2014 este organizat de catre ThinkDigital in parteneriat cu Orange Romania si se desfasoara in cadrul Grand Cinema & More din Mall Baneasa, Bucuresti. Acestea fiind spuse, iDevice.ro va fi prezent la eveniment si va voi tine la curent cu tot ceea ce este important din lumea mobila.