iOS 8 beta 2 si OS X Yosemite beta 2 – cand vor fi lansate ?

  iOS 8 beta 1 a fost lansat de catre compania Apple in data de 2 iunie si acum multi dintre voi se intreaba oare cand vor putea instala iOS 8 beta 2 in propriile terminale. Ei bine raspunsul nu este chiar atat de simplu, insa compania Apple si-a facut in ultimii ani un obicei din a lansa versiunile beta ale iOS la aproximativ doua saptamani distanta una de cealalta, perioadele variind cu cateva zile in functie de versiunea respectiva.

  In aceasta idee, saptamana viitoare asteptam iOS 8 beta 2 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, noul build putand fi lansat de catre Apple incepand de luni si pana vineri, In cazul OS X Yosemite ne aflam intr-o situatie similara, compania Apple actionand aproximativ la fel cu sistemul de operare pentru Mac-uri si lansand aceste build-uri in mod regulat la aproximativ doua saptamani de zile distanta, cu unele variatii usoare.

  Incheind va reamintesc din nou faptul ca, cei interesati de inregistrarea unui UDID pentru a testa iOS 8 pot gasi mai multe detalii despre inregistrare in aceasta pagina.