Iata ce surpriza pregateste Apple pentru tabletele iPad

  Intr-un brevet de inventie inregistrat companiei Apple zilele trecute, cei din Cupertino ne prezinta un nou tip de accesoriu pentru tabletele iPad care ar simplifica interactiunea noastra cu produsul Apple. Vorbim despre un Smart Cover inteligent care ar fi capabil sa afiseze alerte pentru notificari cu ajutorul unor LED-uri incluse care suntpozitionate pe o suprafata extinsa a husei care acopera si protejeaza ecranul tabletelor.

  Noua husa Smart Cover ar trebui conectata la iPad pentru a prelua energie de la tableta, conexiunea oferind posibilitatea de a afisa notificari pentru email-uri, mesaje, alerte privind epuizarea bateriei si multe altele. LED-urile pozitionate pe Smart Cover se pot ilumina in diverse forme pentru a afisa cuvinte sau orice fel de alte obiecte care ne-ar oferi detalii in legatura cu notificarile, totul intr-un format intuitiv.

  Deocamdata nu se stie cand sau daca o asemenea husa va ajunge pe piata, insa este interesant de stiut ca Apple o dezvolta.

6 COMENTARII

  1. eu am husa transparenta la 20€ din silicon si vad orice notifica doar actionand power button, fara sa deschid de fiecare data husa cand sunt la serviciu sau pe strada de ex 🙂

  2. Pai asta am mai vazut la smartphone ul HTC, corect? Ma intreb cum poate Apple sa patenteze ceva ce a fost dezvoltat anterior de catre altcineva?

  3. Smart cover inteligent, destept, clever si cu multa minte. Apple nu copie, se inspira, restul copiaza de la Apple – asta ca sa nu fie loc de interpretari!