Samsung Galaxy Tab S – cea mai recenta tentativa Samsung de a face uitate tabletele iPad

  In cursul serii trecute compania Samsung a prezentat oficial Samsung Galaxy Tab S in doua modele, unul cu ecran de 8.4 inch si unul cu ecran de 10.5 inch. Ambele versiuni ale tabletelor au ecrane Super AMOLED cu rezolutie de 2560 x 1600 pixeli, screen ration 16:10 si contrats 100,000:1 care ar trebui sa permita o cat se poate de fidela afisare a culorilor continutului multimedia rulat pe ecranele lor.

  Separat de ecran, tabletele au procesoar Exynos 5 octa tactate la 1.3 sau 1.9 GHz si procesoare quad-core Qualcomm Snapdragon 800 tactate la 2.3 GHz, camera principala de 8 megapixeli si aici se opresc noutatile interesante. Practic Samsung incearca sa “ia” ochii consumatorilor cu specificatiile hardware, desi tabletele au inclus si un cititor de amprente care nu functioneaza la fel de bine precum Touch ID.

  Ca sa fiu sincer, singurul mod prin care Samsung reuseste sa ajunga Apple in ceea ce priveste vanzarile de tablete este reducerea extrema a pretului si oferirea tabletelor gratuit la promotii.