ScreenShotClip iti permite sa faci un screenshot pentru o portiune a ecranului iOS 7

  ScreenShotClip este un tweak disponibil din cursul serii trecute in Cydia pentru posesorii de iDevice-uri, iar cu ajutorul sau putem face o captura de ecran doar pentru o portiune a ecranului iDevice-urilor. Dupa cum probabil va imaginati deja, tweak-ul ne ofera o interfata prin intermediul careia putem selecta portiunea de ecran pentru care dorim sa facem captura, ea putand fi ajustata dupa bunul plac.

This is a tweak that allow you to clip a area on screen,It show a share sheet when you long press the screenshot you clip.you can share it to Twitter/Facebook/SMS/Email etc or save it, copy it.

  Capturile de ecran sunt salvate automat intr-un album special disponibil in aplicatia Photos a iDevice-urilor noastre, asa ca le veti gasi imediat. ScreenShotClip are disponibil inclusiv un meniu de setari in aplicatia Settings, el permitandu-ne sa afisam umbre sau o margine pentru meniul de capturare, o optiune pentru activarea unui album de salvare a pozelor fiind deasemenea implementata de catre dezvoltator.

  ScreenShotClip este disponibil in repo-ul ModMyi al Cydia.