iPhone 6 negru apare in primele imagini, ofera o cu totul noua viziune asupra terminalului!

  Acum cateva zeci de minute v-am prezentat o serie de imagini cu un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, ambele terminale fiind aurii. Ei bine, trecem de la auriu la versiunea neagra, sau space grey, a iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, ea fiind prezentata in imaginile acestui articol si arata mult mai bine decat machetele vazute pana acum in diverse ipostaze pe internet.

  Desi vorbim totusi despre o simpla macheta, ea ne prezinta o imagine cu totul si cu totul difernta pentru iPhone 6, design-ul ei fiind mult mai placut decat cel aplicat pentru restul machetelor prezentate pana acum. Desigur ca nimeni nu stie daca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va arata in final exact asa, insa sunt sanse mici ca design-ul final sa fie cu foarte mult diferit fata de acesta.

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat in luna septembrie de catre Apple si urmeaza sa aiba un design diferit, un buton Power repozitionad in partea dreapta, un flash LED complet nou si cine stie ce alte noutati interesante. Ce parere aveti despre acest design, ati cumpara un iPhone 6 care ar arata asa?