iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch apar in noi imagini

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch si iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sunt viitorele versiuni ale iPhone 6 pe care compania Apple se pregateste sa le aduca pe piata in toamna acestui an. Pentru ca dispozitivele sunt atat de interesante, in cursul acestei zile avem parte de noi imagini in care vedem carcasele concepute de catre compania americana pentru iPhone 6.

  Versiunea aurie a iPhone 6 este prezentata in aceste imagini si puteti vedea diferenta foarte mare dintre dimensiunile dispozitivelor, ea fiind data de diferenta in ceea ce priveste diagonala ecranelor. Machetele nu ofera informatii noi cu privire la design sau la alte elementele, asa ca vorbim despre aceleasi dungi despartitoare pentru carcasa si acelasi buton Power repozitionat.

  iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch urmeaza sa fie lansat in luna septembrie a acestui an de catre compania Apple, in timp ce iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar trebui sa isi faca aparitia in cursul lunii octombrie.

9 COMENTARII

  1. Nu cred ca iPhone-ul cu ecran de 4,7 inch are margini laterale atat de groase ,,
    Sincer eu inclin spre 5,5 inch ,,
    Eu nu am criticat Note-ul Samsung , dimpotriva , l-am sustinut iar acum a venit randul meu sa-mi satisfac dorinta de a avea un iPhone 6 cu ecran mareeee ,,,
    Daaa !! ,,, ecran mare ,,,
    M-am jucat cu Note 3 si mi-a placut ,,

  2. Ma tot gandesc la 5,5. De fiecare data cand sunt acasa folosesc ipad si diferentele s clare fata de iphone. Ma gandeam sa impac si varza si capra cu un iphone de 5,5 da totusi ma gandesc sa nu fie prea mare.