iPhone 6 – specificatii tehnice prezentate intr-un clip Video

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=osoraUdgsiI&w=580&h=370]

  Desi cateva luni de zile ne despart de prezentarea iPhone 6, un clip video aparut in cursul acestei zile pe internet promite sa ne prezinte ceea ce par a fi specificatiile tehnice ale viitorului dispozitiv. Atat iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, cat si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch sunt prezentate in acest clip, specificatiile tehnice nefiind certe, cum nici originea clipului video nu poate fi atribuita vreunui partener Apple.

  Pentru ambele dispozitive vorbim despre ecranele de 4.7 inch si 5.5 inch pe care le stiti deja, despre rezolutia de 1704 x 960 pixeli si de 416 pixeli per inch pentru primul model sau 356 de pixeli per inch pentru cel de-al doilea. Dimensiunile unuia dintre modele, cel mai probabil cel de 5.5 inch, sunt de 138mm x 67mm si 7mm grosime, apropiate de cele oferite in diverse zvonuri aparute de-a lungul timpului pe internet.

  Avand in vedere ca vorbim despre informatii inexacte si fara o sursa credibila in spate, putem trage concluzia ca ele isi au origina in aceleasi schite aparute cu multe luni in urma.