Unde inlocuiesc un incarcator pentru iPhone defect sau contrafacut ?

  Saptamana trecuta va atentionam in legatura cu o informare facuta de catre compania Apple, ea anuntandu-ne ca incarcatorul model A1300 pentru iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S este PERICULOS pentru utilizatori. Aceste incarcatoare se pot supraincalzi si pot lua foc sau pot distruge bateria terminalelor noastre, asa ca daca aveti un asemenea model in casa este bine sa il inlocuiti cu unul nou.

  Incarcatoarele model A1400 distribuite de catre Apple incepand cu luna septembrie 2012 si iPhone 5 sunt ferite de probleme, iar ele vor fi oferite voua in momentul in care doriti sa schimbati modelul A1300. Acum probabil va intrebati unde schimb un incarcator defect pentru iPhone, iar raspunsul este destul de complicat pentru o Romanie in care service-urile autorizate Apple nu sunt disponibile decat in cateva orase din tara.

In ce conditii pot inlocui un incarcator defect pentru iPhone ?

  Daca ati cumparat un iPhone 3GS, iPhone 4 sau iPhone 4S cu incarcator model A1300 de la un operator de telefonie mobila, atunci veti merge la acel operator de telefonie mobila si veti cere inlocuirea incarcatorului in baza informarii facute de catre Apple.

  Daca ati cumparat un iPhone 3GS, iPhone 4 sau iPhone 4S cu incarcator model A1300 de la un magazin online din Romania, atunci puteti merge fie la acel magazin, daca terminalul se afla in garantie, fie la un service autorizat Apple pentru a cele inlocuirea incarcatorului in baza informarii facute de catre Apple.

  Daca ati cumparat un iPhone 3GS, iPhone 4 sau iPhone 4S cu incarcator model A1300 din strainatate, second-hand sau in orice alta situatie, atunci va trebui sa mergeti la un service autorizat Apple pentru a cele inlocuirea incarcatorului in baza informarii facute de catre Apple.

Unde gasesc service autorizat Apple in Romania ?

  Service autorizat Apple in Romania veti gasi in aceasta pagina, toate avand sediul in Bucuresti, cu filiale in Cluj. Conform celor de la Apple, doar service-urile autorizate vor schimba aceste incarcatoare, insa exista posibiltatea ca si vanzatorii autorizati sa faca acelasi lucru. Din pacate si numarul acestora este foarte mic in Romania, asa ca solutia cea mai buna este sa contactati un service autorizat in vederea schimbarii, chiar daca acest lucru implica trimiterea incarcatorului prin curier pentru inlocuire.