Orange si Cosmote inlocuiesc gratuit incarcatoare defecte pentru iPhone

29

Apple incarcator inlocuire - iDevice.ro

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple inlocuieste gratuit incarcatoarele A1300 pentru terminalele iPhone produse si comercializate in perioada octombrie 2009 si septembrie 2012. Programul este activ inclusiv in Romania, iar asta inseamna ca puteti inlocui acele incarcatoare gratuit in tara noastra, la operatorii de telefonie mobila si service-urile autorizate Apple.

  Daca aveti un iPhone 3GS, iPhone 4 sau iPhone 4S cumparat de la Orange sau Cosmote, operatorii de telefonie mobila vor inlocui gratuit incarcatoarele model A1300 in magazinele proprii. La Orange va fi nevoie sa mergeti intr-un Orange Shop cu incarcatorul si o dovada de achizitie, la Cosmote lucrurile fiind similare, magazinele Cosmote, Germanos sau Romtelecom.

  In cazul ambilor operatori puteti merge la service-urile lor centrale din Bucuresti pentru a inlocui terminalele, daca aveti dovada de achizitie. De la Vodafone nu am primit vreun raspuns in legatura cu participarea la acest program, iar unii utilizatori reclama ca operatorul nu participa inca oficial la program, dar lucrurile se vor schimba.

  Daca ati cumparat un iPhone afectat de la un operator din Romania va trebui sa mergeti la acel operator pentru inlocuire, service-urile refuzand sa faca acest lucru si daca nu aveti dovada de achizitie, va trebui sa discutati cu reprezentantii operatorului.