Samsung ar putea achizitiona compania care ajuta Siri sa ne recunoasca orice comanda

  Pentru a ajuta Siri sa recunoasca orice cuvinte rostite in anumite limbi, compania Apple foloseste o tehnologie dezvoltata de catre Nuance pentru recunoastere comenzilor vocale. Compania din spatele tehnologiei utilizate de catre Apple pentru Siri si nu numai, ar putea fi cumparata de catre cei de la Samsung, discutii avand loc in momentul de fata privind o posibila vanzare catre coreeni.

The Burlington, Mass., company has recently spoken about a possible sale of the company with Samsung Electronics Co. and private-equity firms, some of the people said. It isn’t clear where sale talks, some of which happened earlier this year, currently stand or if they will lead to a deal.

  Nimeni nu stie deocamdata daca discutiile vor fi finalizate cu o achizitie a companiei, insa Nuance a dezvoltat software-urile Dragon Dictation si Dragon NaturallySpeaking, ele fiind utilizate de catre o multitudine de companii. Cea mai cunoscuta colaborare a celor de la Nuance este cu Apple pentru Siri, iar daca Samsung va achizitiona compania, atunci colaborarea ar putea fi incheiata destul de repede de catre cei din Cupertino.

  In situatia in care Apple se vede amenintata de catre Samsung cu achizitionarea Nuance, compania americana are optiunea de a cumpara singura partenera sa, ori de a isi gasi o alta companie partenera pentru Siri. Indiferent ce decizie va fi luata, schimbarea nu va veni inaintea iOS 9.